Preskočite na glavni sadržaj
EN
Sjednice

Dnevni red sjednice Vijeća HAKOM-a od 29. svibnja 2024.

Na sjednici Vijeća HAKOM-a održanoj 29. svibnja 2024.


1. Usvojen Prijedlog dokumenta Analiza kakvoće pružanja univerzalnih usluga u elektroničkim komunikacijama u RH, svrhu provedbe javnog savjetovanja u trajanju od 29. svibnja do 28. lipnja 2024.
poveznica

2. Usvojen Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o univerzalnim uslugama u elektroničkim komunikacijama, u svrhu provedbe javne rasprave u trajanju od 29. svibnja do 28. lipnja 2024.
poveznica

3. Usvojen Prijedlog Odluke u postupku uvođenja modela istovjetnih ulaznih proizvoda (EOI), radi provođenja javnog savjetovanja u trajanju od 29. svibnja do 1. srpnja 2024.
poveznica

4. Usvojen Prijedlog Odluke u postupku određivanja cijena usluge pristupa i zajedničkog korištenja elektroničke komunikacijske infrastrukture EKI (kabelske kanalizacije) na tržištu veleprodajnog lokalnog pristupa koji se pruža na fiksnoj lokaciji u svrhu notifikacije Europskoj komisiji.

5. Usvojen Prijedlog Odluke u postupku određivanja cijena za najam prostora u distribucijskom čvoru za smještaj djelitelja na tržištu veleprodajnog lokalnog pristupa koji se pruža na fiksnoj lokaciji, u svrhu provedbe javnog savjetovanja u trajanju od 29. svibnja do 3. srpnja 2024. 
poveznica

6. Donesena Odluka o djelomičnom usvajanju zahtjeva za izmjenom dozvole za uporabu RF spektra br: RFP-04/21, nositelja Hrvatski Telekom d.d. 

7. Usvojen Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o obavljanju univerzalne usluge, u svrhu provođenja javnog savjetovanja u trajanju od 3. lipnja do 3. srpnja 2024. 

8. Usvojen Prijedlog Izmjena i dopuna Financijskog plana Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti za 2024., u svrhu provođenja javnog savjetovanja od 3. lipnja do 3. srpnja 2024.

​9. Usvojeno Godišnje izvješće o radu HAKOM-a za 2023. godinu, u svrhu podnošenja Hrvatskome saboru i Vladi Republike Hrvatske.

Zapisnik sa sjednice Vijeća